Blog

Sonic Heart Portal: Cacao, Sound & PandoraStar

47579927_2236403369717717_7385674729123741696_o
We verwelkomen je deze avond met hartverwarmende Cacao, Klanken en Licht van de PandoraStar. De drukte van de december maand en de feestdagen laten we achter ons, om terug te keren naar onszelf en ons eigen Hart.
De winter nodigt ons uit om naar binnen te keren en dat is precies wat we deze avond zullen doen. Naar binnen in ons eigen Hart, zakken in onze eigen basis en voelen waar er nog meer (zelf)Liefde mag stromen.Mama Cacao is zal je hart openen en brengt je naar die plekken toe waar de Liefde (tot nu toe) nog niet helemaal kon stromen. Ze opent je verbeeldingskracht, zodat jij vanuit jouw Hart kunt gaan ervaren wat jij voor jezelf in dit nieuwe jaar mag gaan creëren.Simone en René begeleiden je door middel van klanken van diverse instrumenten en het openen van je eigen stem op een reis naar binnen, naar jouw essentie. Zodat je de kracht van je eigen klank kan ervaren om je Hart te openen en te activeren.We sluiten onze reis af met een Licht activatie die we ontvangen van de PandoraStar (Deep Trance Meditation Machine). Het licht keert terug in de dagen die weer langer worden en zo mag ook het licht in en om ons heen weer terugkeren.

De combinatie van Cacao, Klank en Licht kan je plotselinge inzichten geven, geeft ruimte om oude stukken los te laten en te transformeren en activeert een diepere verbinding met je Zelf en Al Dat Is.

We ontvangen je graag op deze Hart openende en verwarmende avond!
Praktisch:
Tijd: 19:30 inloop, 20:00 start – 22:30 einde
Energie uitwisseling: €40
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: samamedicines@gmail.com

Over Cacao:
Cacao is een non-psychedelisch plant medicijn. We drinken ‘Keith’s Cacao’, afkomstig uit Guatemala. Op energetisch niveau is Cacao een ‘mild’ plantmedicijn dat je hart opent, je creativiteit vrijer laat stromen en lichtheid brengt.
Cacao bevat vele anti-oxidanten (flavonoïde), serotonine en tryptofaan – welke gevoelens van geluk en vrede teweeg brengen en het bevat phenethylamine (PEA) – het stofje dat vrijkomt wanneer we verliefd worden en het stofje anandamine – dat zorgt voor een ‘bliss’ gevoel, een natuurlijke ‘high’, wat ook vrijkomt na het sporten. En nog veel meer! Wil je er meer over lezen, kijk dan op de website van Keith: https://ceremonialcacao.blogspot.com/2012/11/benefits-and-uses-of-our-cacao.html

Over de PandoraStar:
De PandoraStar gebruikt knipperend licht om de hersengolf activiteit van je hersenen op een zachte wijze naar een meer ontspannen en gunstige toestand te brengen (alpha, theta en gamma hersengolven) Een staat die behulpzaam is voor verschillende doeleinden zoals balanceren van emoties, het vergroten van het zelf genezend vermogen van je lichaam, ontspanning, creativiteit, meditatie, concentratie en voor het integreren van een coaching of healing sessie.
Meer info op: http://www.reneonstenk.nl/pandorastar/

Over René:
René is Reiki Master, Shamanic Practitioner, Sound & Energy Healer, Magiër, Alchemist en eigenaar van de PandoraStar. Hij heeft een eigen praktijk aan huis waarin hij mensen begeleid in hun proces van Heel-wording, spirituele ontwikkeling en transformatie om terug in hun eigen kracht te gaan staan.

Over Simone:
Door middel van rituelen, alchemie, stem activatie, lichaamsbewustzijn, creativiteit en wijsheden vanuit diverse windstreken laat Simone in haar ceremonies, workshops en één-op-één sessies mensen hun eigen licht en liefde ervaren en moedigt ze hen aan om in de kracht van hun authentieke zijn te gaan staan en zich te openen voor de wijsheid en liefde van hun eigen hart.

 

47579927_2236403369717717_7385674729123741696_o

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply