Blog

Navapashanam Elixer

Navapashanam – The Super Tonic

Opent een hart van liefde en je valt erin

NavapashanamElixerHome

Het water is gratis voor jou.

Op het moment dat je begint op te merken dat de energiestroom diep in je hart zich manifesteert in fysieke en emotionele zegeningen en je een diep gevoel van waardering en dankbaarheid begint te voelen, kun je beginnen je dankbaarheid te uiten. Geniet tot die tijd van de Navapashanam als een geschenk van Liefde!

Master Yogi en Mystic, Sri Boganath of Bogar staat bekend als de vader van Navapashanam. Vanwege zijn diepe liefde en mededogen ontving hij deze Master Formula van zijn leraar. Navapashanam is geconcentreerde Hoge Kosmische Energie. Het is gemaakt van kruiden en mineralen, geconcentreerd tot een steenachtig materiaal en doordrenkt met Onvoorwaardelijke Liefde. Het wordt verondersteld vóór 3.500 voor Christus uit Zuid-India te komen.

Door de geschiedenis heen hebben veel culturen gezocht naar wat een ‘Fontein van de Jeugd’ wordt genoemd. In de Zuid-Indiase en Chinese geschriften wordt verwezen naar bepaalde recepten of kruidenformules waarvan wordt gezegd dat ze een buitengewone fysieke transformatie en een lang leven veroorzaken. Deze formules zijn bedoeld om het leven lang genoeg te verlengen om een echt Ontwaken van Liefde te laten plaatsvinden.

Deze Zuid-Indiase alchemistische formules zijn een goed bewaard geheim geweest dat in de moderne tijd praktisch ongehoord was. Deze geweldige of Maha-formules zijn ongehoord, zelfs niet in de culturen waar deze formules vandaan kwamen.

In India is bekend dat de Ayurvedische en Siddha kruidengeneeskunde alchemistische formules bezit. Sommige van deze hoofdformules gebruiken gifstoffen en giftige metalen die ervoor zorgen dat de moderne medische wetenschap verbijsterd, sceptisch en onomwonden is tegen het gebruik van bepaalde ingrediënten. In de loop van de tijd en in sommige opzichten is deze allopathische visie geëvolueerd.

Hoe te gebruiken;  SANKALPA Bij het drinken van Navapashanam Elixer

Meer op;   Er vindt een alchemistische transformatie plaats.

Meer op;  Fontein van de jeugd

Meer op;   Het ontwaakte Zelf

 

Het water is gratis voor jou. Op het moment dat je begint op te merken dat de energiestroom diep in je hart zich manifesteert in fysieke en emotionele zegeningen en je een diep gevoel van waardering en dankbaarheid begint te voelen, kun je beginnen je dankbaarheid te uiten.

Geniet tot die tijd van de Navapashanam als een geschenk van Liefde!

 

IMG_0135

Wij zijn vereerd dat we de Ambassadeurs van Navapashanam Talisman zijn, de Elixer gratis aan te kunnen bieden. Maak  gerust een afspraak om dit op te komen halen, we rekenen bij het versturen van deze elixer wel de verzendkost en verpakking materiaal.  We staan wel open voor donatie.

René & Annemieke     Contact 
Achtergrond en geschiedenis van Siddha Boghar en Navapashanam:

  • Er wordt aangenomen dat Bogar 4448 zeldzame kruiden heeft gecombineerd tot 9 giftige Siddha-kruidengeneesmiddelen. Wanneer deze 9 gifstoffen worden gecombineerd, is het resultaat Navapashanam.
  • Uit de resultaten wordt gezegd dat als melk en de andere vloeistof of sandelhoutpasta een beeld of talisman van Navapashanam raken, het een energiek kruidengeneesmiddel wordt. Het is bekend dat het iemands begrip van en verbinding met hoge kosmische levensenergie wekt. Het ontwaakte zelf transformeert dan door de ziekten die de mens kent in evenwicht te brengen.

Voor meer informatie over Siddha Kruidengeneeskunde en de Siddha’s van Zuid-India, kun je “Babaji en de 18 Siddha Kriya Yoga Traditie” van Marshall Govindan  lezen.

 

Bron; Bead Carrying Ambassador Anu Alchemy

 

 

 

 


This Post Has 0 Comments

Leave A Reply